Syysneuleiden aika

2016 / 
6

Syksyssä on jotain lohdullista ja lämmintä: on lupa nauttia pimeistä illoista sisätiloissa, vetää villasukat jalkaan ja istahtaa nojatuoliin neulomaan. Toisaalta syksy on aktiivisuuden aikaa, kun harrastuspiirit alkavat ja jouluihmiset saavat hyvissä ajoin aloittaa lahjojen suunnittelun ja tekemisen. Neulelangoissa kesän heleät värit vaihtuvat syksyn lämpimiin sävyihin ja ulkoelämä rauhoittuu istuskeluun takkatulen ääressä.
Sekä kylmän torjumiseen että niihin pehmeisiin paketteihin löydät tästä lehdestä hyviä ohjeita sekä naisille, miehille että eri-ikäisille lapsille. Nopeasti neulottavat liivit ja ponchot tuovat lämpöä ja tyylikkyyttä uusista langoista, ja jakut ja puserot tarjoavat hiukan isompia neuletöitä. Saat ohjeet upeisiin kirjoneulelapasiin – ellet sitten halua virkata tai koukuta sellaisia. Sukistamme löydät pitsineuletta, raitoja, ruttuvarsia ja pintaneuleita.
Virkkaa tai neulo kietouduttavan ihana torkkupeite tai korista koti modetnilla kaitaliinalla tai toilettipussukalla. Pitsivirkkauksen ystäville olemme löytäneet toinen toistaan kauniimpia liinamalleja. Niin ja jos alkaa lapsettaa, tee ohjeillamme suloinen lammas tai pehmoinen nalle.

Ihanaa käsityösyksyä!
 

Päivi Kangasniemi, toimittaja
Sisällysluettelo: 

Parhaat käsityöliikkeet

Kauneimmat Käsityöt 3/17
Soita ja tilaa p. 08-537 0370 tai tilaajapalvelu@kolmiokirja.fi!

Erikoisnumero

Uusin erikoisnumero Kodikasta virkaten ja neuloen! Soita ja tilaa p. 08-537 0370 tai tilaajapalvelu(@)kolmiokirja.fi.