Kotiin ja kesään

2016 / 
5

On hauska ottaa käsiin paksu lanka ja iso koukku ja tehdä jotain kivaa kotiin, kun valmista syntyy nopeasti. Tai joskus haluaa ottaa haasteeksi tarkempaa työtä ja enemmän aikaa vaativan pitsiliinamallin – joka tapauksessa sopiva malli löytyy tästä lehdestä.
Kesä on tuonut iloksemme herkulliset langat, joista ei värejä puutu. Ne säilyttävät kotona kesän kukkaloiston vielä sittenkin, kun illat alkavat pimetä. Siis ole hyvä, näiltä sivuilta löydät paljon ihania malleja kodin sisustukseen: peitteitä, tyynyjä, mattoja, liinoja, verhoja, tuolinpäällisiä, patalappuja, koreja ja myös pikkuväen iloksi virkatut pehmokoirat. Oma sisustussuosikkini on sivun 5 upea peite, jossa jokainen väriraita virkataan eri mallivirkkauksella. Tuohon peittoon kun kääriytyy, ei kesän loppuminen harmita yhtään!
Koulut alkavat kohta, ja pienimmät viedään päiväkotiin. Neulo lapsosille reippaat ja romanttiset villatakit, puserot tai hame lämmittämään viileinä aamuina. Itsellesi ehdit vielä neuloa kevyet jakut, liivin tai tyylikkään laukun täydentämään loppukesän asuvalikoimaasi. Käsityön iloa!
 

Päivi Kangasniemi, toimittaja
Sisällysluettelo: 

Parhaat käsityöliikkeet

Kauneimmat Käsityöt 3/17
Soita ja tilaa p. 08-537 0370 tai tilaajapalvelu@kolmiokirja.fi!

Erikoisnumero

Uusin erikoisnumero Kodikasta virkaten ja neuloen! Soita ja tilaa p. 08-537 0370 tai tilaajapalvelu(@)kolmiokirja.fi.