Kesän kynnyksellä

2016 / 
4

Pienet käsityöt ovat mukavaa lomapuuhaa. Rouhea juuttilanka sopii mattoihin, pannunalusiin ja tabletteihin. Paksusta sisustuslangasta teet nopeasti värikkäät korit, tyylikkään kesäkassin tai ihanan pehmolelun pienokaiselle. Jos olet himovirkkaaja, ehdit virkata kesäkotiin verhot, liinan ja lampunvarjostimen ja paljon muuta kaunista.
Kevyet jakut, liivit ja suuret huivit ovat kesämekkojen parhaita kavereita. Parhaimmillaan monikäyttöinen vaate valmistuu muutamassa illassa. Laadukas lanka ja herkkuvärit – niitä on vaikea vastustaa. Pitsi keventää ja on kaunista pieninäkin pintoina. Ohjeissa on vaihtoehtoja niin neulojille kuin virkkaajillekin.
Sukkapuikkoni lähtivät kesälomalle huhtikuun alussa. Kirjoneule ja televisio eivät olleet hyvä yhdistelmä. Joka kerros piti neuloa kahteen kertaan, koska aina joukkoon pujahti virhe. Kun viimeinen sukkapari vihdoin valmistui, ajattelin palata neulomisen pariin vasta syksyllä. Toisin taitaa käydä. Pöydälläni on kerä ohutta puuvillalankaa, jossa vahvikkeena on hieman keinokuitua. Siitä tulisi aika ihanat kesäsukat...
Nautinnollista käsityökesää!
 

Heidi Niskala, päätoimittaja
Sisällysluettelo: 

Parhaat käsityöliikkeet

Kauneimmat Käsityöt 3/17
Soita ja tilaa p. 08-537 0370 tai tilaajapalvelu@kolmiokirja.fi!

Erikoisnumero

Uusin erikoisnumero Kodikasta virkaten ja neuloen! Soita ja tilaa p. 08-537 0370 tai tilaajapalvelu(@)kolmiokirja.fi.