Uuteen käsityövuoteen

2016 / 
1

Näin vaihtui taas vuosi: monta käsityötä tuli tehdyksi menneen vuoden aikana, monta on vielä tekeillä ja suunnitteilla tämän vuoden urakaksi. Kaikki suunnitelmat eivät toteudu, ja jotkut työt jäävät kesken vuosikausiksi ellei kokonaan. Mutta se on juuri tämä tekemisen ilo: saa inspiroitua hetkestä, mielenkiintoisesta mallista tai uutuuslangasta, saa toteuttaa itseään – nähdä työn tulos tai sallia itselleen vapaus jättää homma kesken. Pääasia on matka, ei päämäärä, tärkeintä tekeminen, ei lopputulos.
Tässä lehdessä on paljon ohjeita pieniin talvikäsitöihin: myssyjä, huiveja, lapasia ja sukkia. Neulo isompi tai pienempi laukku, eikä samanlaista tule ihan heti vastaan. Naisten mallistosta voisi mainita ihanat islantilaisneuleet, ja miehille klassisen villatakin ja tyylikkäät puserot.
Virkkaajien hienot klassiset pitsimallit löydät heti ohjesivujen perästä, ja lehden lopussa on muutakin sisustusvirkkausta: kukkaruukun suojia, tyynyjä ja värikkäitä peittoja. Huomaa myös uusi sarja, jossa annamme vinkkejä jämälankojen käyttöön.
Luovaa neulomis- ja virkkausvuotta!

Päivi
 

Päivi Kangasniemi, toimittaja
Sisällysluettelo: 

Parhaat käsityöliikkeet

Kauneimmat Käsityöt 3/17
Soita ja tilaa p. 08-537 0370 tai tilaajapalvelu@kolmiokirja.fi!

Erikoisnumero

Uusin erikoisnumero Kodikasta virkaten ja neuloen! Soita ja tilaa p. 08-537 0370 tai tilaajapalvelu(@)kolmiokirja.fi.